HTML

Kreativiroda

Egy vállalkozás legnagyobb értéke az ember, a "humán erőforrás"! Az irodai környezet optimális kialakítása tehát nem csak kényelmi, egészségügyi, vagy esztétikai, hanem kifejezetten gazdasági érdek is.

web3 jövedelem

Friss topikok

  • tottico/innostrada: Megadtad a lehető legjobb választ a kérdésre. Tényleg mára már az emberek többsége szinte leszokot... (2007.12.11. 21:47) A tested vízért kiált

Linkblog

Mobil

Celldorado, a mobil világa

2009.06.07. 08:19 tottico/innostrada

Nem is számít igazán az, akinek nincs ma már a kezében a mobil telefonja. A mobiltelefonos szórakozás nem csak jó időtöltés, hanem jó üzlet is, amelynek egyik zászlóshajója a cég. Náluk a legújabb tartalmakat töltheti le mobiltelefonjára, melyekhez sehol máshol nem jut hozzá! A Celldorado eredeti, egyedi szolgáltatásokat kínál a legmagasabb színvonalon. Háttérképek, Java játékok, menõ csengõhangok és viccek: minden, amire vágyik a kedves vevő - persze ez sem ingyen. Hálózatuk a világ minden pontjára kiterjed, termékeiket 5 kontinens lakói élvezhetik. A Celldorado a magyar SMS-szolgáltatók magatartási kódexének értelmében mûködik. Érdemes ezt is megismerni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativiroda.blog.hu/api/trackback/id/tr511168652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása