HTML

Kreativiroda

Egy vállalkozás legnagyobb értéke az ember, a "humán erőforrás"! Az irodai környezet optimális kialakítása tehát nem csak kényelmi, egészségügyi, vagy esztétikai, hanem kifejezetten gazdasági érdek is.

web3 jövedelem

Friss topikok

  • tottico/innostrada: Megadtad a lehető legjobb választ a kérdésre. Tényleg mára már az emberek többsége szinte leszokot... (2007.12.11. 21:47) A tested vízért kiált

Linkblog

Mobil

Kreatív irodai munkakörnyezet kialakítása

2007.11.16. 22:41 tottico/innostrada

Azt mondják, hogy egy vállalkozás legnagyobb értéke az ember, a "humán erőforrás"! E szerint cégünkben a legnagyobb hozzáadott értéket is a "humán erőforrásunk" állítja elő. Ennek az erőforrásnak "optimális hatásfokon" működtetése tehát nemcsak kényelmi, egészségügyi, vagy esztétikai, hanem kifejezetten gazdasági érdekünk is.

 

Többféle értelemben beszélünk a kreativitásról, úgy mint a kreatív folyamat (az alkotás folyamata), a produktum (valamilyen tevékenység eredménye) kreativitása, a kreatív személyiség jellemzői, és a környezet kreativitása – mennyire ösztönzi a környezet az egyének kreativitását. Dr. Geréb György: Pszichológia tudománya

 

Az első három témakörrel sokan és sokat foglalkoznak a szakmai beállítottság és tevékenységi kör alapján, de a környezeti tényezőkkel még kevesen. Pedig a környezeti tényezőkkel, vagy ezen belül a „beteg iroda” tünetegyüttesként leírt következményeivel legalább annyira fontos foglalkozni, hogy tudatosan átalakítva kialakíthassuk a kreatív iroda optimális munkakörnyezetet magunknak.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: iroda kreatív. munkakörnyezet

A bejegyzés trackback címe:

https://kreativiroda.blog.hu/api/trackback/id/tr91231654

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: my news 2018.06.16. 03:04:59

Szexshop látogatás - szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása